Pages

SANSÜRE HAYIR!

14.05.2011

























*Görsel ve ayrıntılı bilgi için lütfen SansüreSansür.org

6 sayfa ekleyen:

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Kesinlikle hayır hem de !!!!

Cüzzamlı Melek dedi ki...

bu sığır sürüsü bu kafada giderse, 13 haziran'dan itibaren görün bakın daha nelerimize dokunacaklar...
yüreğinden öpüyorum maya...

ercanduzgun206 dedi ki...

beenmaya,şimdi internette bir de ekşi sözlüğü kapatma diye bişeyler var. ntvmsnbcnin bi haberi bile var bu konuda, facebookta görmüştüm. Bir iddia niteliğinde. Haberde, ekşi sözlük sayfasında böyle denmiş, şöyle denmiş diye yazıyor, kesin bir delil yok, sadece iddia gibi ama bu konunun gündeme gelmesi gibi beni rahatsız ediyor. Sonuçta, benim şahsi olarak kendimi en özgür hissettiğim yerler; blog siteleri, forum siterleri ve bu tür sözlükler. Sanırım nedeni ise, buralarda insanların tarafsızca(veya sadece kendi taraflarınca) kendini ifade etmesi, karşı taraftan kişler de kendilerini aynı oranda ifade etme şansı buluyor. Kimse kimseyi kısıtlamıyor, herkes aynı oranda özgür. Sanırım en çok bunu seviyorum. Mesela ben bu yorumu istediğim gibi yazabiliyorum ne istersem yazabiliyorum, blogun sahibi de istediği yorumu yayınlama serbestliğine sahip. Herkes özgür. Ben de bu özgürlüğü seviyorum.

Şu paylaştığın resimde bir satırda, içini dök demiş. Burada, içimi dökebiliyorum. İçimi dökebilme sertbestliğimin olmasını seviyorum işte.

Bu özgürlüğümüzü elimizden almasınlar artık. Sözlükler de kapatılmasın(ki benim bu habere gerçekten inanasım gelmiyor.). Youtube da kapatılmasın, hiç bir site kapanmasın artık. Blog sahiplerinin ağzına da bant vurulmasın.

Özgür bir Türkiye istiyorum ben.

beenmaya dedi ki...

@özlem: hayır dedik biz de!

beenmaya dedi ki...

@cüzzamlı melek: evet bugüne kadar olanları düşündüğümde geç kaldık hem de bazı şeyler için çok geç kaldım ama dilerim geç de olsa doğru yolu buluruz en kısa zamanda...

ben de öptüm canım benim sağolasın...

beenmaya dedi ki...

@ercanduzgun206: internet pek çok yasağa rağmen düşüncelerin, fikirlerin ve hatta eylemlerin en kısa ve etkili şekilde yayılma aracı olduğundan büyük bir tehlike olarak görüldü demek ki sevgili ercanduzgun206. görüldü ki hemen sansürlenmesine karar verildi diğer pek çok şey gibi...

isteğin benim de ve eminim pek çok kişinin de isteği!