Pages

KİBİRLİ Mİ DEDİNİZ?

9.02.2009
KİBİRLİ: Başkaları sizi dikkatle başedilmesi gereken biri gibi görüyor, dışarıdan ben merkezci, kibirli ve baskın karakterli olarak algılanıyorsunuz. Onlar, size özenip sizin gibi olmak isteyebilirler ama asla size güvenmezler ve sizinle ilişkiye girmekten kaçınırlar. Ama özgüveniniz o kadar yüksektir ki başkalarının dediklerine pek kulak asmazsınız.”

Yukarıda okuduğunuz kısa paragraf benden bahsediyor. Evet evet yanlış okumadınız; kibirli, dikkatle başedilmesi gereken, ben merkezci, baskın karakterli, güvenilmeyen biri olmanın yanısıra bu özelliklerinin hiçbirinin umrunda olmadığı söylenen kişi anket cevaplarına göre aynen benim.

Sevgili derince’nin uzun zaman önce bana yollamış olduğu bir mimdi bu ve sorulara verilen cevaplar sonrasında çıkan sonucun buraya yazılması gerekiyordu. Soruları baştan sona, hem de hiç atıp tutmadan, gayet ciddiye alarak cevapladım cevaplamasına da bu çabamın karşılığında bana layık görülen kişilik özelliklerinden memnun kaldığım pek söylenemez. Yahu siz söyleyin yukarıda bahsedilen kişiyle benim gibi mükemmel bir şahsiyetin ne ilgisi var, yoksa var da ben mi bilmiyorum...

Neyse bu test sonuçlarının doğruluğundan şüphe duyduğum için sevgili derince’den özür dileyerek başka kimsenin başını yakmamak adına bu mimi de burada noktalıyorum. Ha bu arada ben de şairli, şiirli mimden istiyorum duyan duymayana haber versin...

Görsel: Salvador Dali

40 sayfa ekleyen:

coffeé dedi ki...

:))))))))))))))))))

Pilli Petro dedi ki...

ahaha ben o testlere bayılıyorum önüme geleni cevaplıyorum :))

kibirli bulmadığı yok o testlerin takma kafaya :)o şairli mim için başvurular efsa'ya o yazdı bugün :)

beenmaya dedi ki...

@coffeé: gülme bak yoksa öyle olduğuma inanıcam :)))

Arzu Eylem dedi ki...

Canım benim dışardan insanın nasıl göründüğü ile nasıl olduğu arasında kocaman bir mesafe var.O da şu beden denilen duvar... o duvarı aşmak için insanın insana duygulardan, empatiden ve sevgiden ördüğü bir yol gerek... O yolu örenlerden biri olduğum için bu test iptaldir. Yapılmamış sayılması elzemdir. Öpüyorum ve bak gülmüyorum
:(((((

beenmaya dedi ki...

@Bekriya: yahu alakasız alakasız sonuçlar çıkıyor bir de ciddiye alıp cevapladım yani :))

yok be ya çoğunun sallama test olduğunun bende farkındayım da işte espri yapalım dedik. valla efsaya topu attık da cevap yok hala bekliyoruz :))

beenmaya dedi ki...

@Arzu'm: yerim ben seni :))) valla sadece anket sonucu değil yazının kendisi bile sinir etti beni be güzelim. bundan önce sorun yokken bu yazıyı girdikten sonra yazılarım aşağıda gözükmeye başladı düşün artık :))

Arzu Eylem dedi ki...

Mayam, bak yazıların bile bu kibirli olduğunu kabul etmemişler. Diyorlar ki bence; tüm bu güzel kelimeleri sıralayan yüreğe kibri nasıl layık görürsünüz:))) yaşasın yazıların başkaldırısı. Onlar da olmasa bize bizi kim anlatacak:)

beenmaya dedi ki...

@Arzu'M: valla şu anda biraz düzen ve özen meraklısı biri olduğumdan sayfamın bu haline hafiften sinirlenmiş, anket cevaplarına kaale almasa bile inceden noluyo yahu diye söylenmiş ve sağ gözü mikrop kaptığı için gitgide şişip kanlanan biri olarak beni güldürdün ya ben sana daha ne diyeyim be güzelim :))

ya da ben demeyeyim yazılarım desin :)))

tutsak dedi ki...

Aslında çok güzel testler de var alakasız görünen ama sonuçları büyük olasılıkla gerçeğe uyan biraz da yorumlayan kişi ye bağlı sanırım.İsterseniz hemen bi tane deneyebiliriz :))
SEVGİLER

YALNIZLIK OKULU dedi ki...

damarına basayım uzun zamandır yorum bırakamıyordum ama dayanamadım buna yazılacak iki sözüm olsun istedim :))))

Tam seni anlatıyor işte ben merkezcisin evet hepimizi çevrene toplayıp anlatmaya başlıyorsun sazı birisi eline alıp konuşmasın diye anlatıyorsunda anlatıyorsun...

evet baş edilmesi gereken birisin çünkü bazen gerçekten tehlikeli bir kadın moduna girebilirsin ki aman allahım hemen topuklamak gerekir...

Özgüvene gelince her sözcüğünde her kelimende her bakışında buram buram okunmaktadır...bir karadeniz kadını olman belkide bunun genlerden geldiğini göstere bilir...

Ama bir gerçek vardır ki dost gibi dostsundur bunu yazmamışlar...Düştünmü tutacak kadar yürekli hatta aynı kuyuya beraber taş atıp sen kuyuya yuvarlanırken kendininde kuyunun sonunu bulacağını bilsende o eli tutacak kadar cesursun...Diklemesine söylediğin her söz acıtmak için değildir anlayana...ama bir gerçek vardırki anlayanı bulak zordur...bir yola düşülecekse yanında olsun isterseni yanında...

Ve acılarla sevişsede kelimelerin mutluluk gözlerine en yakışan görüntüdür....

Canım arkadaşım daha yazayım mı...Ne gerek var böyle testlere...Yalnızlık anlat de anlatayım sayfa sayfa bir roman gibi...

Evren dedi ki...

Yakışıyor hasbama diyeceğim de hasbam nasıl yazılır bilemedim iyi mi:))))) Bi de kötü bi anlamı yoktur di mi ??? Mesela şuşum kısa ama hakkaten kısa bir etek giyer bende ona derim giysin be yakışıyor haspama... Ay bir araştırsa mıydım napsaydım ben bu kelimeyi.

coffeé dedi ki...

:)ben de yapmıştım o testi, aynı sonuç bana da çıkmıştı bir ters sonuçluluk var çözebilene aşk olsun :)

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Oylesiniz demiyor ki zaten.. Oyle algilaniyorsunuz diyor..
ben bu mimler nasil basliyor, nerede bitiyor anlamadim.. siirli mim istiyorsan ben sana baslatayim bir tane.. Yasak mi?

serencam dedi ki...

sen aksinimi düşünüyordun..yazanlar doğru :))

şaka yaptım şaka..bak gene gözüme çirkin görünüyorsun ilgilen benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Adsız dedi ki...

valla senin gibi mükemmel bir kalem beni okuyor ve yazmadığım zamanlar da beni düşünüp bana not bırakıyorsa her bayram ve seyranda iyi dileklerini eksik etmiyorsa ve bu kişiye bencil deniliyorsa bencilin tanımı mı değişti acaba...

ben beenmayayı çok seviyorum...o bir sencil...

Seyyah dedi ki...

hımmm, hiç beklemezdim demek daha dikkatli olmak lazım:)))(bu gülümseme değil kikirdeme bu arada) hatta devam ediyor :)))

efrasiyab dedi ki...

kibir nedir? kendinle cebelleşmekten çevrendeki küçük hesaplara kafa yormamak mı? görmezden gelindiğinde sana kibirli diyeceklerse eğer izin ver onlara. değil mi ki kendimizi başkalarının zaafları üzerine inşa ediyoruz, değil mi ki yaptığımız yanlışları başkalarının hatalarıyla meşrulaştırıyoruz. bir tebessümü hak ediyor bu anket.

Brajeshwari dedi ki...

Bir mim insanı rezil de eder, vezir de:)Bir de üstüne arlanmaz şiir mimi istiyor ya..

Tatlım o kibir değildir, yakışmaz sana..:) kibirdemek olabilir bak sana, kibircikli olabilir, kibirgen olabilir, kibirdeş nasıl ?

Dur bulacağım en güzelini...

Adsız dedi ki...

Yok canım hayatta inanmam. Kİbirli olsaydın mutlaka yazılarına yansırdı. Bence o testte var bir tuhaflık :)

Vladimir dedi ki...

Ben de kibirli çıkmışım, kibirimden ne yapacağımı bilemiyorum şu sıralar. :)) Benden başka kibirlilerin olduğunu bilmek hoşuma da gitmedi değil hani..

efsa dedi ki...

(: daha önce mimlendiğini görsem de, ben birine gönderdim şairli mimi. Bilemiyorum artık :))) ilk kez birine gönderirken özel bir insan olsun diyordum.

ilk okuduğumda gülesim geldi :) sen kibirli falan değilsin, yani senin için bişiy yakıştıracak olsam bu aklımın köşesinden bile geçmezdi ilk düşündüğümde ve bu testten bende yapcam linki versene.

Bana da fesat falan dermiş şimdi.:)

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Kibir mi, sen mi inanmıyorummmmm:)

beenmaya dedi ki...

@tutsak: ben biraz işi şakaya da vurdum aslında. yani elbette bu test sonucunun benle pek ilgisi olmadığı doğruda bu kadar uzatıyor olmam ciddiye almaktan ziyade işin şakası :)) ama gerçekten de gerek sorularıyla gerekse sonuçlarıyla gerçekten ciddi kişilik analizleri sunan testler de var elbette. denemek mi dediniz. neden olmasın :)))

@

beenmaya dedi ki...

@YALNIZLIK OKULU: ben ne diyim ki sana şimdi. bak sağ gözüm hala şiş ve sulu birde sen mi sulandırıcaksın yahu :))

canım benim nasıl teşekkür etmeli ki bu sözlerine şimdi bilemedim. o güzel yüreğinde birazcık yer edinebildiysem, bu şansa eriştiysem ne mutlu bana. asıl sevinmesi gereken benim :)))

sağol ve hep ol tamam mı...

beenmaya dedi ki...

@Evren: senden gelen hiçbir kelimeyi kötü olarak algılamam ben merak etme :))

@coffeé: bak ya sende bendensin demek ki seni gidi kibirli ama çaktırmayan insan seni :))

bu arada ben saya yorum yazamıyorum bende mi bir sorun var senin yorum kutucuğunda mı bilemedim :(((

@Mehtap P.G; doğru diyorsun da olsun onu da demesin :))) bende tam olarak seninle aynı durumdayım bu konuda hatta baksana resmen beğendiğim mimleri dileniyorum yazımın altında :)) başlat diyecektim sana ama yalvarmalarıma cevap geldi ve mimlendim bile. eğer istersen şairli mimden yazınca ben sana yollayayım ne dersin :)))

beenmaya dedi ki...

@peri: yavrucuğum sağ gözüm şiş çok fena mikrop kapmış o yüzdendir gözüne çirkin görünmem öyleyim çünküüüü :)))

@çalıkuşu: canım benim sağolasın. bu hisler karşılıklı biliyorsun değil mi...bu "sencil" kelimesine de bayıldım bu arada :))

@Nily: seni gidi şiş gözlü seni kıkırdama bakayım :))) valla gözlerimiz bile aynıysa sende bendensin demektir :)))

beenmaya dedi ki...

@efrasiyab: hep başka yerlerden baktırıyor bana sözlerin kelimelerin bu yüzden sadece bu ankete değil en büyük tebessümüm sana gelsin :))

@Brajeshwari: ama şairli şiirli mim çok güzel napıyım hem yoğun talebim üzerine (var mıdır benim gibi mim dilenen başka biri acaba ) geldi bile yaşasın :)))

sen buldun mu bakayım ben kibirdeşi sevdim ama yeni önerilere de her zaman açığım canım :))

@Maviye Yolculuk: var Handecim var tabi...neyse en azından siz biliyorsunuz az buçuk beni de içim rahat :))

beenmaya dedi ki...

@Vladimir: tamam bak seninle aynı çıkmış olmak beni de mutlu etti tamam yalan yok ama biz kibirli değiliz be arkadaşım öyle değil mi :))

@efsa: yav ilk kim mimlemiş ben onu çözebilmiş değilim ama sağolasın canım benim :))

linki hiç sorma beni mimleyen derince'nin yazsından giremedim linke. onu mimleyen arkadaşa ulaşıp o yazıyı arayıp falan öyle buldum yazıyı o nedenle boşver sen bu testi hem bak komple yanlış çıkıyor yahu :))

@özlem: bende öyle :)))

efsa dedi ki...

cesetsizleri mimlemiş. seni yanlızlık okulunu... :)

beenmaya dedi ki...

@efsa: sağolasın prenses ne ayıp bana ya hem mimleyin beni diye bağrınıyorum hem de haberim olmuyo :)))

coffeé dedi ki...

canımcım benim yorum kutucuğumdan kayanaklanıyor, düzelttim şimdi :)

beenmaya dedi ki...

@coffeé: :))))

ELİF dedi ki...

Öyle testlere ne bakıyorsun sen,senin içinden geçenleride okuyacak hali yok ya...
Saçma saçan çıkan sonuçlar,gereksiz testler bunlar..

Bence sen iyi niyetli bir kızsın
Boşver kim ne derse desin..
Senin gönlün güzel..

beenmaya dedi ki...

@Elif...den: sağolasın güzel sözlerin için. ciddiye almıyorum ben merak etme. mim olarak gelmişti bizde işi şakaya vurduk işte :)))sevgiler...

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Sevgili Beenmaya, yok yollama.. ben bir siir asigiyim.. Kimi sececegimi bilemem.. strese girerim.. ben sen kimi yazacaksin diye meraktayim simdi..

beenmaya dedi ki...

@Mehtap P.G: ben şimdiden girdim bile o telaşa. o zaman bende başka bir mim yollarım bende bol nasılsa :)))

PASTURKEY dedi ki...

Boşver mimi takma kafana...arkadaşlar ben böyle yorum sayfası görmedim...Bütün kızlar toplandık gibi olmuş...Çok keyif aldım sizi okurken...Hani bir yerde oturursunuzda,yan masadikilere kulak kesiliyor izlenimine kapıldım...Sevgiler...banane bende gelicem bundan sonra...Burası stressten arınma merkezi gibi...yazılar herşey şahaneymiş bu sitede...İyiki gelmişim yahuuuu...

beenmaya dedi ki...

@PASTURKEY: :)))) buyrun bekleriz efendim her zaman :))

7.oda dedi ki...

"seni anlatamayacak kelimeler" olmasın sakın anketin başlığı :)

beenmaya dedi ki...

@7.oda: :))))